Για τον καθαρισμό του σώματος από παράσιτα: αποτελεσματικές τεχνικές, συνταγές, κανόνες, αντενδείξεις

Σε περίπτωση εμφάνισης υποψίες για την παρουσία του στο σώμα παράσιτα θα πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας το συντομότερο δυνατόν. Η ακριβής διάγνωση είναι απαραίτητη για τον προορισμό αποτελεσματική θεραπεία. Οποιεσδήποτε δραστηριότητες για καθαρισμό μέσω της λαϊκής κεφαλαίων θα πρέπει επίσης να συνδυαστεί με έναν ειδικό.

Για καλύτερα αποτελέσματα, κατά προτίμηση εκ των προτέρων να διορθώσω τη διατροφή, την κατανάλωση νερού και υγρών και να εξισορροπήσει την διατροφή σας. 14 ημέρες πριν τη διεξαγωγή των διαδικασιών καθαρισμού πρέπει να αποβάλει τα λιπαρά, τα προϊόντα διύλισης και ζάχαρη ή πλήρως μετάβαση σε μια χορτοφαγική διατροφή. Στο σώμα θα πρέπει καθημερινά έρχονται 1,5 l πόσιμου ή μεταλλικό (σύμφωνα με) νερού.

για τον καθαρισμό του σώματος από παράσιτα

Κατά τη διάρκεια του καθαρισμού από τα παράσιτα είναι χρήσιμο να χρησιμοποιήσετε προϊόντα με στυπτικές και πικάντικη γεύση, έχει κόκκινο ή πράσινο χρώμα. Ευεργετική δράση έχουν τα καρύδια, το χαμομήλι, σκόρδο, χρένο, πιπέρι, το λάχανο, τα κρεμμύδια, τον άνηθο και μουστάρδα.

Μετά την εξορία παράσιτα απαιτείται ο διορισμός της αντιισταμινικά, πρόληψη την ανάπτυξη των αλλεργιών, καθώς και μέσων για την ανακούφιση της δηλητηρίασης του οργανισμού. Ανάλογα με την αιτία της μόλυνσης διεξάγει δραστηριότητες για την πρόληψη της υποτροπής της νόσου.

Ασθένεια που προκαλείται από παράσιτα

Τα παράσιτα που κατοικούν στο ανθρώπινο σώμα χωρίζονται σε:

 • πιο απλά;
 • προθερμαίνεται (το ίδιο σκώληκες).

Πρωτόζωα παράσιτα προκαλέσει τις ακόλουθες παθήσεις:

 • αμοιβάδωσης;
 • giardiasis;
 • balantitis;
 • ελονοσία;
 • τρυπανοσωμίαση;
 • trichomoniasis.

Σκουλήκια προκαλέσει τις ακόλουθες παθήσεις:

 • ascariasis;
 • opisthorchiasis;
 • η εχινοκοκκίαση;
 • enterobiasis.

Ποια φάρμακα χρησιμοποιούνται

Οι περισσότεροι από τους ιατρούς για τον καθαρισμό του σώματος από παράσιτα προτιμούν να χρησιμοποιούν σύγχρονα φάρμακα συνθετικής προέλευσης. Σχετικά με το μηχανισμό δράσης τους μπορούν να χωριστούν σε ομάδες:

 1. Φάρμακα που διαταράσσουν τις διαδικασίες του μεταβολισμού στα κύτταρα προθερμαίνεται. Χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό του σώματος για ενήλικες και παιδιά από στρογγυλά σκουλήκια (roundworm, pinworms, Trichinella, whipworm), κορδέλα παράσιτα (ταινία, χοιρινό ταινία), καθώς και σε μικτά εισβολές.
 2. Χάπια, που προκαλούν νευρομυϊκού αποκλεισμού και παράλυση του σώματος παράσιτα.

Τα περισσότερα σύγχρονα συνθετικά φάρμακα σύμφωνα με τις οδηγίες που δεν απαιτούν παρατεταμένη χρήση, ωστόσο, στην πράξη, μπορεί να χρειαστεί να γνωρίζετε για την καταστροφή διαφορετικά στάδια της ανάπτυξης προθερμαίνεται. Μπορούν να εφαρμοστούν σε όλα τα μέλη της οικογένειας, εκτός από βρέφη και έγκυες γυναίκες. Μερικές φορές παρουσιάζονται ανεπιθύμητες ενέργειες που σχετίζονται με τη μαζική απώλεια προθερμαίνεται και την ανάπτυξη της δηλητηρίασης (ναυτία, ζάλη, η αδυναμία του το). Αυτά τα φαινόμενα είναι προσωρινές και υποχωρούν μέσα σε λίγες ημέρες. Για τη διευκόλυνση της κατάστασης, οι γιατροί συνταγογραφήσει chelators πρότεινα, καθαρτικά και άλλα μέσα.

Καθαρισμός από παράσιτα μπορεί να πραγματοποιηθεί φάρμακα φυτικής προέλευσης. Είναι σχεδόν δεν έχουν αντενδείξεις και παρενέργειες, έχουν μια ήπια δράση, μπορεί να εφαρμοστεί σε ενήλικες και παιδιά, αλλά απαιτούν παρατεταμένη χορήγηση (τουλάχιστον ένα μήνα).

Οι γιατροί πιστεύουν ότι τα φυτικά φάρμακα είναι πιο κατάλληλο για την προληπτική μαθήματα και την ενίσχυση του αποτελέσματος κύρια θεραπεία, ομοιοπαθητικά φάρμακα από τα σκουλήκια επίσης συνιστώνται για χρήση ως συμπλήρωμα στην παραδοσιακή θεραπεία.

Να απαλλαγούμε από το παράσιτο των εντέρων σε παιδιά

θεραπεία για τα σκουλήκια σε ένα παιδί

Πολλοί δεν ξέρουν πώς να αναδείξει τα σκουλήκια (παράσιτο των εντέρων) το παιδί στο σπίτι. Μερικοί γονείς σίγουροι ότι η λαϊκή ιατρική είναι πιο ασφαλής για ανώριμος του παιδιού του οργανισμού. Pinworms είναι σκουλήκια που ζουν στο λεπτό έντερο. Αυτά συμβαίνουν σε παιδιά προσχολικής ηλικίας πιο συχνά.

Να αναδείξει τα παράσιτα από το σώμα στο σπίτι είναι αρκετά απλά. Να απαλλαγούμε από το παράσιτο των εντέρων, που κατοικούν στο σώμα του παιδιού, μπορεί να δια μέσω της σκόρδο λύση. Για να το κάνετε αυτό κρεμμύδι φυτό βρασμένο σε 250 ml γάλα μέχρι να μαλακώσουν κατάστασης. Το σιρόπι πρέπει να το αφήσετε όλη τη νύχτα να κρυώσει και το πραγματικό πράγμα. Χρησιμοποιούν αυτή τη λύση και με τη μορφή κλύσματα. Το απαιτούμενο ποσό των κεφαλαίων – 125 ml. το ποσό Αυτό είναι αρκετό για την ημέρα. Η θεραπεία θα πρέπει να διαρκέσει λιγότερο από μια βδομάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός ο καθαρισμός του σώματος μπορεί να επηρεάσει αρνητικά ορισμένα παιδιά. Ως εκ τούτου, πριν από τη χρήση τέτοιων θεραπευτικών κλύσματα χρειαστεί να συμβουλευτείτε έναν ειδικό.

Να αποχωρήσει από το σώμα του παιδιού παράσιτο των εντέρων μπορεί επίσης δια μέσω της λούκα. Για αυτό το λαχανικό μεσαίου μεγέθους συνθλίβονται και ρίχνουμε 250 ml βραστό νερό. Πριν από τη χρήση του εργαλείου θα πρέπει να σταθεί για τουλάχιστον 12 ώρες. Μετά από το καθορισμένο χρονικό διάστημα βάμμα χρειαστεί στραγγίζουμε. Το παιδί σας δίνουν 125 ml ζωμό καθημερινά επί τέσσερις ημέρες.

Να απαλλαγούμε από το παράσιτο των εντέρων μπορεί να βοηθήσει αρτεμισία. Να αγοράσετε σε οποιοδήποτε τοπικό φαρμακείο σας. Για την προετοιμασία ιατρική βάμματα πρέπει 1 κουτ. πικρή αψιθιάς ρίχνουμε 500 ml ζεστού νερού. Παίρνουν αυτό το εργαλείο μισή ώρα πριν από το κύριο γεύμα τρεις φορές την ημέρα. Η συνιστώμενη ημερήσια ασφάλεια για τα παιδιά – που δεν υπερβαίνει τα 6 κουταλιές της σούπας

Πώς να επιλέξετε τρόπος θεραπείας;

Δισταγμό, σαν να αναδείξει τα παράσιτα από το σώμα στο σπίτι, θα πρέπει να ληφθεί υπόψη η παρουσία των ασθενειών (πόσο έντονα εκδηλώνεται, όπου εντοπίζεται το πρόβλημα). Η θεραπεία μπορεί να πραγματοποιηθεί από το στόμα και μέσω της εισαγωγής κλύσμα. Καθαρισμός από τα περισσότερα παράσιτα στο σπίτι ονομαστεί ο πρώτος τρόπος επιτρέπει να έχει επιπτώσεις σε όλα τα συστήματα του οργανισμού. Τότε φαρμακευτικές ουσίες θα απορροφάται και διανέμεται από τη ροή του αίματος.

Η χρήση του κλύσματα: όταν συνιστάται;

Θεραπεία αυτόν τον τρόπο είναι σκόπιμο να πραγματοποιείται, εάν σκουλήκια βρίσκονται στο πεπτικό σύστημα. Όταν αυτό γίνεται αποκλειστικά μόνο καθαρίζει το έντερο από παράσιτα. Εισαγωγή και απέκκριση των φαρμάκων γίνεται με φυσικό τρόπο – μέσα από τον πρωκτό.

Τι είναι επικίνδυνο για τον άνθρωπο

τι είναι επικίνδυνοι σκώληκες

Απρόσκλητοι επισκέπτες μπορούν όχι μόνο να δημιουργήσετε ένα βάρος ταλαιπωρία, αλλά και να αποτελέσει μεγαλύτερο κίνδυνο για την υγεία του ανθρώπου. Σκουλήκια μολύνουν το σώμα σκουριές, μολύνουν το αίμα παράγεται τοξίνες και αρνητικά επηρεάζουν το ανοσοποιητικό σύστημα, με αποτέλεσμα το σώμα δεν μπορεί να αντιμετωπίσει διάφορες ασθένειες ιογενούς ή μεταδοτική φύση.

Υπάρχουν και άλλοι κίνδυνοι κατά τη μόλυνση από παράσιτα, για παράδειγμα, η εμφάνιση των όγκων, βλάβη του βλεννογόνου των εσωτερικών οργάνων, την ανάπτυξη αλλεργικής αντίδρασης, εντερική ή χολική απόφραξη κ. λπ. Με την προϋπόθεση μεγάλο σμήνη παρασίτων γίνεται απομόνωση των κυττάρων, που οδηγεί σε αναγέννηση σε καρκινικά.

Την πορεία της λοίμωξης

Ο άνθρωπος είναι πιο συχνά τον εαυτό μου σε μόλυνση παρασιτικές οργανισμούς.

Η μη τήρηση προσωπικής φροντίδας, παραμέληση εγχώρια καθαριότητα, το κολύμπι σε μολυσμένα νερά και πολλές άλλες στιγμές να οδηγήσει σε επιδείνωση της υγείας:

 • σκουλήκια — μέσα από τα βρώμικα χέρια, οργή κατοικίδιων ζώων;
 • τα αυγά παράσιτο των εντέρων – σκονισμένα χαλιά, μαλακά παιχνίδια, σεντόνια;
 • τα αυγά ascaris – βρώμικα λαχανικά και φρούτα, ντιλίβερι είναι επίσης οι μύγες;
 • τριχίνωση – ανεπαρκής θερμική επεξεργασία κρέατος;
 • opisthorchiasis – ωμό ψάρι.

Σημαντικό! Πρέπει τουλάχιστον μία φορά το χρόνο να ελέγξει το σώμα για την παρουσία παρασίτων – είναι άνετο ζουν με τον άνθρωπο και αναπαράγονται εδώ και χρόνια.

Εντοπισμός παρασίτων δεν περιορίζεται από το ΠΕΠΤΙΚΌ σύστημα – θα μπορεί να ζήσει ακόμη και στον εγκέφαλο και την καρδιά.

Συχνά, όταν ανεπιτυχής θεραπεία της αλλεργικής βήχα, το άτομο ανιχνεύει στο φως οι προνύμφες των ascaris. Παράσιτα σε αυτό το στάδιο της ανάπτυξης εκκρίνουν τοξικές ουσίες, δηλητηριάζει το σώμα.

Παρασιτώσεις σκουλήκι ο σε έγκυες

παρασιτώσεις σκουλήκι ο σε έγκυες

Πολλοί δεν ξέρουν πώς να αναδείξει τα παράσιτα από το σώμα της εγκύου γυναίκας στο σπίτι. Οι μελλοντικές μητέρες συχνά φοβούνται να χρησιμοποιήσουν φάρμακα. Πολλά φάρμακα είναι αρκετά τοξικά και η εφαρμογή τους μπορεί να βλάψει το παιδί. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι καλύτερα να δοθεί προτεραιότητα λαϊκή ιατρική.

Μια έγκυος γυναίκα μπορεί να απαλλαγούμε από τα παράσιτα με τη βοήθεια κολοκύθα βάμμα ή αφέψημα της αψιθιάς. Συνταγές που περιλαμβάνουν μεγάλη ποσότητα σκόρδου, χρησιμοποιούν ανεπιθύμητη. Για να προετοιμάσει ένα αφέψημα αψιθιάς χρειάζεται 100 γραμμάρια φυτά ρίξτε 100 ml βραστό νερό. Ένα ποτό θα πρέπει να εμποτιστεί για πάνω από 24 ώρες. Λαμβάνουν θεραπεία τρεις φορές την ημέρα από 1 κουταλιά της σούπας Συνταγή κολοκύθα βάμμα περιγραφεί προηγουμένως.

Παρά την αθωότητά του και την αποτελεσματικότητα της λαϊκής ιατρικής, οι έγκυες γυναίκες πριν από τη χρήση ανεξάρτητα παρασκευάζονται χρήματα, είναι απαραίτητο να συμβουλευτείτε το γιατρό σας.

Τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στην εγχύσεις και decoctions, μπορεί να προκαλέσει αποκλίσεις σε ορισμένους ασθενείς. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι ορισμένα είδη προθερμαίνεται δεν πεθαίνουν και δεν αφήνουν το σώμα σας μετά την κατανάλωση διαφόρων αντιπαρασιτικά μέσων. Σε μια τέτοια κατάσταση λαϊκή ιατρική είναι ανίσχυρη. Διαγραφή προθερμαίνεται πρέπει να αφαιρεθεί χειρουργικά.

Αντενδείξεις

Λίστα αντενδείξεις για τη διεξαγωγή δραστηριοτήτων για καθαρισμό από παράσιτα θα πρέπει να εξετάσει προσεκτικά πριν ξεκινήσετε οποιεσδήποτε διαδικασίες:

 • ογκολογικές παθήσεις, για κάθε βαθμό σοβαρότητας;
 • εγκυμοσύνη και τη γαλουχία;
 • αιμορραγία, συμπεριλαμβανομένης της εμμηνόρροιας;
 • καρδιαγγειακή παθολογία, εγκεφαλικό επεισόδιο ή έμφραγμα του μυοκαρδίου στην ιστορία;
 • έλκος στομάχου, γαστρίτιδα;
 • χρόνιες παθήσεις σε περίοδο έξαρσης;
 • η γρίπη, το ΚΡΥΟΛΌΓΗΜΑ, οξεία αναπνευστική νόσο, υπερθερμία;
 • ασθένειες του ήπατος και των νεφρών.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι τα συστατικά των φαρμακευτικών ενώσεων και ζωμοί μπορεί να είναι αλλεργικοί.

Καθαρισμός με Ο μπόρις Μεντβέντεφ

χυμό λεμονιού από παράσιτα

Στον αγώνα με helminthiasis ο δρ Μπόρις Μεντβέντεφ έχει αναπτύξει ένα ολόκληρο πρόγραμμα, το οποίο βασίζεται σε ορισμένες αρχές:

 • η χρήση παρασκευασμάτων με βάση τα φυσικά συστατικά;
 • κατά τη διάρκεια απαλλαγούμε από τα σκουλήκια να κολλήσει θεραπευτική δίαιτα – να αποβάλει όλο το λίπος, γλυκά, τηγανιτά, η έμφαση να σε φρούτα και λαχανικά;
 • ορθολογική χρήση ανθελμινθικό μέσα.

Μεντβέντεφ προσφέρει καθαρίζουν από τα παράσιτα με τη βοήθεια αναψυκτικά κλύσματα και σπόρους κολοκύθας (συνταγές, ανατρέξτε παραπάνω). Σε περίπτωση διανομής προθερμαίνεται σε όλο το σώμα γιατρός σας συνιστά μια μοναδική μεθοδολογία της ταυτόχρονης θεραπείας και καθαρισμού.

Θα χρειαστείτε χυμό από μισό λεμόνι, 1 κουταλιά της σούπας φυτικό λάδι (ελαιόλαδο, καλαμποκέλαιο), χυμός αλόης βέρα (15 ml) και το ίδιο βραστό νερό. Ανακατέψτε τα πάντα και να λαμβάνονται με άδειο στομάχι το πρωί. Τη διάρκεια της θεραπείας 3-9 μήνες. Σε αυτό το διάστημα όλα τα όργανα διαγραφεί από τα παράσιτα, το σώμα θα ανακάμψει, ισχυρότερο ανοσοποιητικό σύστημα.

Επιπλοκές και συνέπειες

Παράσιτα επηρεάζουν αρνητικά στον οικοδεσπότη. Σταδιακά δηλητηριάζουν το σώμα απόβλητα, μειώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου.

Μετά τον καθαρισμό από επιβλαβείς μικροοργανισμούς ενδέχεται να εμφανιστούν οι ακόλουθες αντιδράσεις:

 • αλλεργίες,
 • η ανοσοανεπάρκεια,
 • μείωση του επιπέδου της αιμοσφαιρίνης,
 • χρόνιες ασθένειες των οργάνων, στα οποία βρίσκονται οι επιβλαβείς μικροοργανισμοί.

Για την κατάσταση των παιδιών παράσιτα έχουν αρνητική επίδραση.

Προκαλούν καθυστέρηση στην σωματική και πνευματική ανάπτυξη, εξασθένηση της μνήμης, καθυστέρηση της σεξουαλικής ανάπτυξης.

Καθαρισμός στο σπίτι

Η πρώτη μέθοδος για τον καθαρισμό του σώματος ναρκωτικών φάρμακα. Τα φάρμακα πρέπει να συνταγογραφηθεί από τον θεράποντα ιατρό.

Τα φάρμακα έχουν μια ισχυρή τοξική δράση, έχει μια σειρά από αντενδείξεις. Μετά τη θεραπεία πρέπει να περάσει το μάθημα την ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Η δεύτερη μέθοδος – καθαρισμός με τη βοήθεια λαϊκές θεραπείες. Αυτές οι μέθοδοι έχουν μαλακή επίδραση στον οργανισμό, έχουν λιγότερες αντενδείξεις.

Αλλά πριν από το έγκλημα στη θεραπεία πρέπει να συμβουλευτείτε τον θεράποντα γιατρό σας. Συμβουλές για την εκδίωξη των παρασίτων από το σώμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ασφαλή πρόληψη.

Στάδια προετοιμασίας για την απομάκρυνση των παρασίτων

στάδια προετοιμασίας για καθαρισμό

Όλη η ουσία της προετοιμασίας για τον καθαρισμό του σώματος συνοψίζεται σε 3 στάδια:

 1. Να διορθώσω το μεταβολισμό. Για να γίνει αυτό, πρέπει να επιλέξετε τη δίαιτα, καλύτερα με την εκφόρτωση ημέρες, και εφαρμόστε το για 2 εβδομάδες πριν την έναρξη της θεραπείας. Επίσης, πρέπει να ενεργοποιήσετε αυτήν τη σωστή κατανάλωσης.
 2. Να περάσετε τον καθαρισμό των νεφρών, του ήπατος και του εντέρου. Για να γίνει αυτό θα ταιριάξει ειδικά τσάι, τρώγοντας καρπούζι και το λινάρι σπόρους, φρέσκα μυρωδικά.
 3. Να κάνει κλύσμα. Το καλύτερο για το σκοπό αυτό, κατάλληλες ειδικά βάμματα βοτάνων και σπόρων. Όπως: φασκόμηλο, καλέντουλα, χαμομήλι, αχίλλεια.

Σπόροι κολοκύθας

Το προϊόν αυτό σας επιτρέπει να απαλλαγούμε από τα παράσιτα στο σπίτι χάρη στο κέλυφος. Το μάθημα καθαρίζοντας τους σπόρους κολοκύθας διαρκεί ένα μήνα. Ημερήσια δόση για παιδιά είναι 40 τεμάχια ανά ημέρα για έναν ενήλικα – 60 τεμάχια.

Κλύσμα

Άλλα που μεταξύ εργαλείο καθαρισμού του παχέος εντέρου από παράσιτα στο σπίτι — αυτό είναι το κλύσμα. Η μέθοδος είναι θετικό το γεγονός ότι σας επιτρέπει να καθαρίσει το σώμα δεν είναι μόνο οι ίδιοι οι σκώληκες, αλλά και από τα προϊόντα τους διάλυση, που επίσης προκαλούν ενόχληση και προκαλούν ζημιά στην υγεία. Για την αύξηση της αποδοτικότητας θα πρέπει να κάνει την προηγμένη κλύσμα καθαρισμού.

Σκόρδο κλύσμα

Για την προετοιμασία του θα χρειαστεί έξι σκελίδες σκόρδο σε ένα λίτρο νερού. Για την καλύτερη απορρόφηση του εργαλείου, μπορείτε να προσθέσετε στο νερό ένα κουταλάκι του γλυκού κουταλάκι του γλυκού αλάτι. Βρασμένο λύση πρέπει δροσερό έως 36 βαθμούς Κελσίου, μετά από την οποία μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία. Κλύσμα τίθεται αρκετές φορές την εβδομάδα.

Κλύσμα από το Θυμάρι και το σκόρδο

Τρία κεφάλια του σκόρδου, λιωμένες στο μύλο, να ρίχνουμε μισό λίτρο νερό και προσθέστε 50 γραμμάρια Θυμάρι. Βάζουμε το μείγμα στη φωτιά, μετά από βράσιμο δροσερό και στέλεχος. Για τα παιδιά, αρκεί ένα-δύο κλύσματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ενήλικες συνιστάται να το κάνετε αυτό τουλάχιστον τρεις.

Κρεμμύδι-σκόρδο κλύσμα

Για την παρασκευή του διαλύματος πρέπει να αναμειγνύεται σε ίσες αναλογίες ψιλοκομμένο σκόρδο και το κρεμμύδι. Συνιστάται να χρησιμοποιήσετε τρεις-τέσσερις σκόρδο σκελίδες. Το μίγμα χύνεται 50 ml ζεστό νερό, παρασκευάζεται μέσα σε δεκαπέντε λεπτά, μετά την οποία φιλτραρισμένο. Στην έτοιμη έγχυση του προστίθενται 15 ml χυμό λεμονιού. Για κλύσμα χρησιμοποιείται έλαβε το μέσο, προϊόν διαλυμένο σε ένα λίτρο νερό. Η διάρκεια της θεραπείας είναι μία εβδομάδα.

Γαλακτώδες σκόρδο κλύσμα

Στο καυτό γάλα πρέπει να προσθέσετε δύο ψιλοκομμένα σκελίδες σκόρδο μεσαίου μεγέθους. Να συνεχίσει να βράσει το γάλα θα πρέπει, μέχρι το σκόρδο να μαλακώσει. Φιλτραρισμένο και δρόσισε υγρό χρησιμοποιείται ως αντι-παρασιτική επεξεργασίες καθαρισμού σε μία εβδομάδα.

Όλα σκόρδο κλύσμα έχουν αντενδείξεις:

 • αλλεργία στα συστατικά του διαλύματος;
 • έλκος του παχέος εντέρου;
 • χειρουργικές παθήσεις οργάνων κοιλότητα της κοιλιάς;
 • στομάχι ή εντερική αιμορραγία;
 • οξεία καρδιακή ανεπάρκεια;
 • παθολογία των νεφρών;
 • τα παιδιά μέχρι 7 ετών;
 • γήρας;
 • εγκυμοσύνη και το θηλασμό.

Καφεϊκό κλύσμα

Σε ένα λίτρο νερό απαιτείται να διαλύσει δύο κουταλιές της σούπας καφέ. Καθαρισμός αυτόν τον τρόπο γίνεται μέσα σε 2 εβδομάδες με το διήμερο διαλείμματα. Απέκκριση τα σκουλήκια με τη βοήθεια αυτού του εργαλείου είναι κατάλληλη μόνο για ενήλικες.

κλύσμα από tansy

Pismennaya κλύσμα

Για την προετοιμασία θα πρέπει να το φέρει σε σημείο βρασμού μισό λίτρο νερό, προσθέστε στην κατσαρόλα 1 κουταλιά της σούπας. l. λουλούδια Tansy και βράζουμε το εργαλείο ακόμα δεκαπέντε λεπτά σε χαμηλή φωτιά. Κλύσμα γίνεται καθημερινά επί πέντε ημέρες. Σε διάστημα δύο εβδομάδων της θεραπείας επαναλαμβάνεται.

Μέθοδοι καθαρισμού του οργανισμού

Ένα τεράστιο ποσό μεθόδους της λαϊκής ιατρικής είναι αφιερωμένη ερωτήσεις καθαρισμό του σώματος του ανθρώπου από τα παράσιτα. Στην πορεία έρχονται τα διαφορετικά προϊόντα και τους συνδυασμούς τους: από σπόρους κολοκύθας πριν από έλαιο ευκαλύπτου και ακόμη και αργίλου. Σε κάθε περίπτωση μόλυνσης είναι διαφορετικός και απαιτεί προσεκτική και επαγγελματική προσέγγιση, να επιλέξουν τον τρόπο της θεραπείας θα πρέπει με τη βοήθεια του γιατρού.

Η Μέθοδος Hilda Clark

Για τον καθαρισμό με αυτή τη μέθοδο απαιτεί πολύ χρόνο να λάβει το βάμμα σε μπανανόφλουδα ανώριμος ξύλων καρυδιάς, έδαφος τα γαρύφαλλα και σκόνη από αποξηραμένα αρτεμισία. Τρόπος για να είναι αποτελεσματική για να απαλλαγούμε από παθογόνων μικροοργανισμών, μονοκύτταροι παράσιτα και τα σκουλήκια.

Έδαφος αρτεμισία χρησιμοποιείται μισό κουταλάκι του γλυκού σε πρώτες 2 ημέρες, αυξάνοντας την ποσότητα, τόσο πολύ κάθε δυο μέρες. Όταν ο όγκος των μέσων θα οδηγηθεί σε 7 δόσεις (σε 2 εβδομάδες), τον μειώνουν δραματικά μέχρι την αρχική και δέχονται τακτικά σε όλη τη διάρκεια 12 μήνες.

Σκόνη γαρύφαλλο καταναλώνεται κάθε πρωί με άδειο στομάχι. Την πρώτη ημέρα θα πρέπει να περιοριστεί η δόση, ίση σε όγκο ένα έμβρυο μπαχαρικά, για το δεύτερο – δύο. Με το τρίτο από 110 ημέρες δόση είναι 3 αρχικές και τις 111 ημέρες και μέχρι το τέλος του έτους κατά το ίδιο ποσό γαρύφαλλο παίρνουν 1 φορά την εβδομάδα.

Επεξεργασία άργιλος

Επεξεργασία άργιλος αποτελεσματικά τα καταφέρνει με παράσιτα, τοξίνες, καθαρίζει, υγιή το σώμα και τον κορεσμό πυρίτιο. Μικρή ποσότητα υλικού ανακατεύουμε σε ένα ποτήρι νερό, δίνοντάς της τη συνοχή του γάλακτος, και το υπερασπίζονται. Το ίζημα δεν πρέπει να ανακατεύετε και να ληφθούν από το στόμα.

Το εργαλείο δέχονται σε όλη τη διάρκεια του μήνα δύο φορές την ημέρα: το πρωί, μισή ώρα πριν από τα γεύματα και πριν τον ύπνο το βράδυ. Για την πρόληψη μπορεί να καταναλωθεί λύση έως 2 φορές την εβδομάδα. Είναι μία από τις λίγες θεραπείες που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους ανθρώπους, την οξύτητα του γαστρικού χυμού των οποίων αυξάνεται.

κουκουνάρι από παράσιτα

Κουκουνάρι

Ξηροί καρποί κέδρου χρησιμοποιούνται ευρέως για τον καθαρισμό του σώματος από σκουλήκια. Τους παίρνουν 2 μήνες, για την ώρα το κρέας και άλλα προϊόντα που περιέχουν λίπη ζωικής προέλευσης, μπορεί να θέλετε να εξαιρέσετε από το μενού.

Για την εκδίωξη των παρασίτων θα χρειαστείτε περίπου 6 kg του προϊόντος, κάθε μέρα πρέπει να τρώνε 100 g, προσεκτικά το μάσημα ξηρούς καρπούς. Να χρησιμοποιηθεί η μέθοδος είναι επιτρεπτή 1 φορά σε 2 χρόνια.

Κρεμμύδι

Ωμό κρεμμύδι έχει ένα ισχυρό απολυμαντικό δράση. Με την κατάλληλη προετοιμασία μπορεί να γίνει ένα σημαντικό όπλο για την καταπολέμηση με σκουλήκια και άλλα παράσιτα. Ένταξη στην καθημερινή διατροφή ένα μεγάλο κρεμμύδι ή 100 g πένα του είναι ήδη αρκετό για να απαλλαγούμε από ασκαρίδες και την πρόληψη της μόλυνσης.

Κρεμμύδι αντενδείκνυται για χρήση σε βρογχικό άσθμα, ασθένειες του ήπατος και του γαστρεντερικού σωλήνα, η αυξημένη πηκτικότητα του αίματος και την αλλεργία στο νικέλιο. Σε περίπτωση υπερδοσολογίας, το προϊόν μπορεί να εμφανίσουν υπνηλία, η αδυναμία του το, ημικρανία, τέμνοντα πόνο στην κοιλιά και διάρροια.

Το σκόρδο

Για μια μακρά ιστορία εφαρμογής στη λαϊκή ιατρική το σκόρδο έχει καθιερωθεί ως μια εξαιρετική θεραπεία για παράσιτα. Είναι σε μεγάλο βακτηριοκτόνο δράση και παρέχει ολοκληρωμένη για τον καθαρισμό του σώματος. Κατά τη λήψη φαρμάκων με βάση το σκόρδο μπορεί να εμφανιστεί εύκολη καούρα, αίσθημα παλμών της καρδιάς, αϋπνία: στην περίπτωση αυτή, αρκεί λίγο να μειώσει τη δόση.

Συνταγή σκόρδο βάμμα σε κογνακ

Σύνθεση:

 • Κονιάκ – 1 l
 • Σκόρδο – 400 g

Εφαρμογή: για να καθαρίσετε το Σκόρδο, ψιλοκόβουμε, ρίχνουμε το κονιάκ και, στη συνέχεια, βάζουμε το μείγμα σε 21 ημέρες σε σκοτεινό μέρος. Να λάβει το τελικό ποτό πρέπει με 1 κουταλιά της σούπας το πρωί με άδειο στομάχι. Η διάρκεια της θεραπείας διαρκεί περίπου 2 μήνες, μέχρι να τελειώσει το φάρμακο.

Για τον καθαρισμό του σώματος με τη βοήθεια δίαιτες

Μια δίαιτα για να απαλλαγούμε από τα σκουλήκια είναι απίθανο, αλλά μπορεί να στερήσει από τους συνήθεις "είδη αρπακτικών", από την οποία λαμβάνουν τις θρεπτικές ουσίες, και επίσης είναι πιο πιθανό να χρησιμοποιούν τροφές, που δεν μπορούν να ανεχθούν: σκόρδο, κρεμμύδι, ραπανάκι, ανανά, καρότο χυμό.

Για μια άνετη ύπαρξη σκουλήκια στο έντερο χρειάζονται αλκαλικό περιβάλλον, και όξινο συμβάλλει στην αποδυνάμωση και καταστροφή.

Το αλκαλικό περιβάλλον που δημιουργούν αναλώσιμα άνθρωπος υδατάνθρακες, ως εκ τούτου, για να απαλλαγούμε από τα παράσιτα στο σπίτι διορθωτικά μέτρα λαϊκά, θα πρέπει να αρνηθεί από τα τρόφιμα που περιέχουν πολλούς υδατάνθρακες:

 • τυχόν αλευρώδη προϊόντα (ψωμί, αρτοσκευάσματα, ζυμαρικά, κλπ.)?
 • ζάχαρη και κάθε είδους γλυκά (κέικ, σοκολάτες, παγωτά), καθώς και γλυκά φρούτα και τα αποξηραμένα φρούτα;
 • το βούτυρο, τα λιπαρά κρέατα και ψάρια;
 • γάλακτος.
καθαρισμός με τη χρήση δίαιτες

Επιπλέον, από τη διατροφή θα πρέπει να αποβάλει τον καφέ και το αλκοόλ, δηλαδή ό, τι δημιουργεί ευνοϊκές συνθήκες για την οικοτόπων σκουλήκια. Και εδώ είναι η κατανάλωση ακόλουθα προϊόντα δεν θα πρέπει να τους δοκιμάσετε:

 • το σκόρδο, μουστάρδα, ξύδι μήλου μηλίτη (ως σάλτσες για σαλάτες);
 • σπόροι κολοκύθας, λιναρόσπορος, καρύδια αμύγδαλα;
 • ξινά φρούτα και τα μούρα;
 • γαλακτοκομικά προϊόντα;
 • λαχανικά σε φρέσκο (κατά προτίμηση), καθώς και βραστά, κοκκινιστό ή ψητά μορφή;
 • κουάκερ;
 • το άπαχο κρέας και τα ψάρια σε πολύ μικρές ποσότητες (όχι περισσότερο από 2 φορές την εβδομάδα);
 • αφέψημα από φασκόμηλο ή γαρύφαλλο.

Είναι σημαντικό να πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα καθαρού νερού ανά ημέρα. Η διατροφή είναι σκόπιμο να αναλυθεί σε 4-5 γεύματα σε μικρές μερίδες, ευνοώντας σαλάτες από φρέσκα λαχανικά, φρούτα και τα μούρα (λάχανο, κουνουπίδι, θαλάσσιο; καρότα, τα αγγούρια, οι ντομάτες, τα μαρούλια, τα εσπεριδοειδή, ο ανανάς, τα ρόδια, τα μήλα κλπ.). Ως σαλάτες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το χυμό λεμονιού ή ξύδι μήλου μηλίτη.

Ενεργοποίηση στο μενού οξεία προϊόντα θα ωφελήσει μόνο, καθώς αυτό αυξάνει την εσωτερική θερμοκρασία του σώματος.

Για τα σκουλήκια είναι μοιραία, και οι προνύμφες απλά σταματά την ανάπτυξη, και βγαίνουν μαζί με τις kalovymi μάζες.

Η διατροφή διεγείρει το γαστρεντερικό σωλήνα και θα γίνει απαραίτητη υποστήριξη κατά τη θεραπεία helminthiasis και ναρκωτικών φάρμακα, και τα μέσα της λαϊκής ιατρικής.

Είναι σκόπιμο να προχωρήσουμε σε αυτό τουλάχιστον μία εβδομάδα πριν από την έναρξη της θεραπείας, αν θέλετε πραγματικά να απαλλαγούμε από τα παράσιτα στο σπίτι όσο το δυνατόν γρηγορότερα.

Αν τα παιδιά αντιμετωπίστε τα παράσιτα από λαϊκές θεραπείες

θεραπεία τα παιδιά από τα παράσιτα

Μπορεί, στην περίπτωση αυτή, εάν το παιδί σας δεν υπάρχει μαρτυρία, η οποία δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται από τον εαυτό σας. Θα πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη από την ατομική δυσανεξία ορισμένες λαϊκές θεραπείες.

Λαϊκές θεραπείες βοηθούν να απαλλαγούμε από τα παράσιτα και τα παιδιά. Αλλά πριν από την έναρξη της θεραπείας θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό.

Πώς να καθαρίσει το σώμα σας από τα παράσιτα διορθωτικά μέτρα λαϊκά παιδιά:

 1. Σκόρδο το κλύσμα και το κερί (η συνταγή είναι η ίδια και για τους ενήλικες).
 2. Η κατανάλωση χυμού καρότου. Πιείτε το με άδειο στομάχι θα πρέπει να σε κουταλιές της σούπας 2 φορές την ημέρα.
 3. Elecampane και φικαρία. Ανακατέψτε, ρίξτε το βραστό νερό (200 ml.), να επιμείνει 30 λεπτά, προσθέστε τη ζάχαρη ή το μέλι και πιείτε 1κουταλιά της σούπας.l. 3 φορές την ημέρα.
 4. Καρύδα (θεραπεία είναι το ίδιο, όπως στους ενήλικες).
 5. Pumkin και λιναρόσπορος είναι επίσης αποτελεσματικό στη θεραπεία παράσιτα στα παιδιά. Περίπου 300 γραμμάρια τεμαχισμένα σπόρων προσθέστε 50 ml νερό και 100 γραμμάρια μέλι, το προκύπτον μίγμα να φάει για μια ώρα και να πάρετε ένα καθαρτικό, ή να κάνετε ένα κλύσμα μετά από 3 ώρες.

Ένας άλλος τρόπος για το πώς να καθαρίσει το σώμα σας από τα παράσιτα λαϊκών ένδικα μέσα, το αφέψημα από φύλλα σημύδας. Αυτό μπορεί να ληφθεί σε οποιαδήποτε ηλικία, αλλά τα παιδιά 1/2 δόση.

Συνταγή: σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τα 2/3 της σημύδας φύλλα, ρίξτε βραστό νερό και το αφήνουμε για όλη τη νύχτα. Στη συνέχεια, atadev, ποτό 2/3 φλιτζάνι 3-4 φορές την ημέρα. Διάρκεια της θεραπείας — 3 ημέρες.

Σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος να συμμορφώνονται με ξεκούραση στο κρεβάτι.

Δεν μπορεί να είναι εντελώς προστατεύσετε τον εαυτό σας από το να έχουν μολυνθεί από τα σκουλήκια. Αλλά μπορείτε να προστατεύσετε τον εαυτό σας, ακολουθώντας συγκεκριμένα μέτρα πρόληψης, για παράδειγμα, να πλένετε προσεκτικά τα χέρια σας, καθώς και τα λαχανικά και τα φρούτα, εάν έχετε τα κατοικίδια ζώα να την θεραπεία κατά των σκουληκιών, το σωστό μαγείρεμα κρέας, κλπ.